Opći uvjeti

OPĆI UVJETI POSLOVANJA

INVESTIGO koncerti d.o.o. putnička agencija za usluge
Zagrebačka 71 | 42000 Varaždin
MBS 070099439 | OIB 36825513796 | ID HR.AB.42.070099439
član uprave Tomica Drvar-Trtinjak
gsm +385 (0)98 954 5632 | email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

u nastavku Svikoncerti.eu

Ovi opći uvjeti poslovanja propisuju uvjete i pravila za Krajnje korisnike i odnose se na korištenje Internetske stranice Svikoncerti.eu. Korištenjem Internet stranice Krajnji korisnici iskazuju da se slažu s ovim Općim uvjetima poslovanja te pristaju na korištenje Internetske stranice Svikoncerti.eu u skladu s njima te su suglasni s propisanim posljedicama. Pravo Korištenja Internetske stranice osobno je pravo Krajnjeg korisnika i ne može se ni na koji način prenositi na druge fizičke ili pravne osobe niti je bilo koji korisnik ovlašten prijavljivati druge fizičke ili pravne osobe.

1. NARUČIVANJE
Sve internet narudžbe ulaznica su obavezujuće te ne mogu biti otkazane ili izmijenjene, osim u slučaju kod odabira načina plaćanja OPĆOM UPLATNICOM / INTERNET BANKARSTVOM gdje postoji rok od 2 dana u kojem ukoliko kupac ne potvrdi narudžbu uplatom, ista se stornira.
Za naručivanje ulaznica preko interneta putem naše stranice pratite sljedeće korake:
korak 1 – biranje događanja i ulaznica te stavljanje u košaricu
korak 2 – biranje načina dostave
korak 3 – biranje načina plaćanja i upisivanje osobnih podataka
korak 4 – pregled svih podataka, zadnja kontrola, prihvaćanje općih uvjeta te prosljeđivanje narudžbe
korak 5 – potvrda narudžbe od strane Svikoncerti.eu koja dolazi na mail koji ste naveli prilikom registracije

2. PLAĆANJE
Ulaznice kupljene putem webshopa mogu se platiti kreditnom karticom ili opcijom plaćanja unaprijed OPĆOM UPLATNICOM / INTERNET BANKARSTVOM. Svaka ulaznica postaje važeća nakon cjelokupne uplate.
Svikoncerti.eu prihvaća plaćanje po narudžbi virmanom / internet bankarstvom direktnom uplatom na transakcijski račun tvrtke te on-line kreditnim karticama MasterCard, Maestro, Visa, American Express, Diners, Discover.
U slučaju plaćanja aranžmana iz inozemstva, kupac je obavezan platiti trošak bankarske provizije za inozemno plaćanje.

PLAĆANJE OPĆOM UPLATINCOM ILI INTERNET BANKARSTVOM:
• kod odabira ove vrste plaćanja Naručitelju će na email koji je naveo kod registracije stići ponuda po kojoj može izvršiti uplatu.
• kod vršenja uplate općom uplatnicom ili internet bankarstvom Naručitelj OBAVEZNO mora navesti POZIV NA BROJ plaćanja koji je naveden u ponudi kako bi uplata mogla biti povezana sa narudžbom. U slučaju da Naručitelj ne upiše ISPRAVAN POZIV NA BROJ te Svikoncerti.eu ne može povezati uplatu sa narudžbom, Svikoncerti.eu nije odgovoran ukoliko se naručitelju ne potvrdi narudžba, odnosno ukoliko Naručitelj ne dobije ulaznice.

PLAĆANJE KARTICAMA ON LINE (do 6 rata)! Broj rata odabire se na posljednjem koraku Rezervacije, kada se upisuju i podaci s kartice!:
Do 6 rata moguće je plaćanje karticama: American Express, Diners, MasterCard ZABA, Visa Avenue Mall ZABA!
Ostale kartice jednokratno!
On line Plaćanje dostupno je od 0 – 24h te je omogućeno slijedećim karticama: American Express, MasterCard, Maestro, Visa, Diners, Discover

 

3. POVRATI I ZAMJENE
Sukladno čl. 79. st. 1. t. 12. Zakonu o zaštiti potrošača, Kupac nema pravo na jednostrani raskid Ugovora na daljinu (povrata novca) s obzirom da je predmet ugovora pružanje usluga vezanih uz slobodno vrijeme, koje se događaju u točno određeno vrijeme odnosno u određenom razdoblju.
Ulaznice kupljene putem webshopa mogu se platiti kreditnom karticom ili opcijom plaćanja unaprijed OPĆOM UPLATNICOM / INTERNET BANKARSTVOM. Svaka ulaznica postaje važeća nakon cjelokupne uplate.

4. NAKNADA ZA INTERNETSKU KUPNJU
Naknada za realizaciju kupnje putem Interneta za određena događanja, određena je prema odluci društva.

5. DOSTAVA ULAZNICA
Svikoncerti.eu ne prihvaća odgovornost za ulaznice izgubljene u pošti, te ne prihvaća odgovornost za pravilnu dostavu od strane trećih osoba kao što su poštanski uredi ili druge kurirske službe. Svikoncerti.eu ne preuzima odgovornost za troškove nastale zbog nedostavljanja ulaznica. Svikoncerti.eu ne prihvaća otkazivanja, promjene, povrat novca (troškovi dostave, usluge, itd.).
Ulaznica će biti otposlana najkasnije jedan dan nakon zaprimljene uplate kurirskom dostavom.

6. OTKAZIVANJE DOGAĐAJA
Kupio/la sam ulaznice za događaj koji je otkazan. Što moram napraviti?
Svikoncerti.eu nije organizator događanja i zbog toga nije odgovoran za povrat novaca. No, to ne znači da ne činimo sve što je u našoj moći kako bismo osigurali povrat novca. U slučaju otkazivanja ili odgode događaja i povrata novca, iznos cijene ulaznice, umanjen za sve dodatne troškove (troškovi dostave, usluge, itd.), bit će vraćen kupcu i to najviše dva mjeseca od predviđenog datuma održavanja, osim u slučaju ako je Svikoncerti.eu ispunio svoje financijske obaveze prema organizatoru događaja te se u tom slučaju povrat vrši direktno od organizatora događaja o čemu će Svikoncerti.eu pravodobno obavijestiti Kupca.

U rijetkim slučajevima (npr. promjene u cijenama od strane organizatora, dodatne naplate tražene od organizatora, itd.) može doći do situacije u kojoj se naplaćuje viša cijena ulaznice od one istaknute na ulaznici. U tom slučaju Svikoncerti.eu će refundirati samo cijenu ispisanu na ulaznici. Dodatni troškovi kao što su troškovi dostave, neće ni u kojem slučaju biti refundirani. U slučaju da se događaj otkaže, ulaznica se može vratiti radi povrata novca u roku od dva mjeseca nakon planiranog datuma događanja i to na adresu INVESTIGO koncerti doo, Zagrebačka 71, 42000 Varaždin, nakon čega će biti stornirana, a novac vraćen na kreditnu karticu ili tekući račun – dok god uvjeti korištenja organizatora ili mjesta događanja to dozvoljavaju.

U slučaju otkazivanja, odgađanja ili drugih promjena programa, neće biti izvršen povrat novca za povezane troškove (npr. prijevoz, hotelski smještaj, cijena dostave itd.). U slučaju otkazivanja, odgađanja ili druge promjene, Svikoncerti.eu nije dužan obavijestiti svoje kupce o nastalim promjenama.

Uvođenjem zakona o fiskalizaciji, ulaznica više nema vrijednost računa već se izdaje račun uz kupljenu ulaznicu i kojeg je potrebno sačuvati do dana održavanja događaja.
Ukoliko se događaj odgodi ili otkaže, nije moguće vratiti ulaznicu i ostvariti povrat sredstava bez predočenja računa.

7. OSIGURANJE JAMČEVINE I OSIGURANJE OD ODGOVORNOSTI
Svikoncerti.eu ima ugovorenu policu osiguranja jamčevine turističkih paket aranžmana i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana kod Generali osiguranja d.d., Bani 110, 10010 Zagreb. U slučaju da dođe do platne nemogućnosti ili stečaja organizatora putovanja putnici koji se zateknu na putovanju neka se odmah jave u Generali osiguranje d.d. na telefon +385 1 46 00 400. Ovaj dokument omogućava putniku neposredno ostvarenje prava na naknadu štete ili povrat troškova proizašlih iz izostajanja putovanja ili povratka u mjesto polaska, a sve zbog platne nemogućnosti ili stečaja ovog organizatora putovanja.

8. IZJAVA O SIGURNOSTI
Plaćanje i kupovina na našim internet stranicama je potpuno sigurna. Za intentet kreditnim karticama plaćanje koristimo T-Com Pay Way Gateway servis za internet naplatu.

T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

PayWay american jamstvo mastercard securecode visa verified

9. 3dSECURE UPUTE ZA SIGURNU INTERNETSKU TRGOVINU
http://www.erstecardclub.hr/Press/Vijesti/Vijest/22-tra-2013/3D-SecureCode-usluga-za-sigurnu-internetsku-kupnju.html?bmlcNDU%3d

10. IZJAVA O KONVERZIJI
All payments will be effected in Croatian currency. The charged amount on your credit card account is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations.
Sva plaćanja biti će izvršena u hrvatskim kunama. Iznos za koji će biti terećena vaša kreditna kartica se dobiva kroz konverziju cijene prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara.

11. REKLAMACIJE I PRIGOVORI
Naglašavamo da je u interesu naručitelja da svoj prigovor svakako dostave e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..">Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Pisani prigovor Naručitelj je dužan uložiti u roku od 8 dana nakon završetka putovanja. Ukoliko naručitelj uloži pismeni prigovor nakon tog roka, Svikoncerti.eu takav prigovor nije dužan uzeti u obzir. Svikoncerti.eu je dužan donijeti pismeno rješenje na ovaj prigovor u roku od 14 dana po primitku prigovora, a može odgoditi rok rješenja o pritužbi za dodatnih 14 dana zbog prikupljanja informacija. Dok postupak rješenja traje, a ukupno najviše 14, odnosno 28 dana nakon ulaganja prigovora, naručitelj se neopozivo odriče posredovanje bilo koje druge osobe ili druge institucije, kao i davanja informacija u medije. Isto tako u ovom vremenu naručitelj se odriče prava na tužbu. Najviši iznos nadoknade po prigovoru može doseći iznos prigovorenog dijela usluga, a ne može obuhvatiti već iskorištene usluge kao ni cjelokupni iznos aranžmana.

12. KOMENTARI
Svi komentari upisani na stranici www.svikoncerti.eu isključivo su izražavanje stava korisnika koji ga je napisao te Svikoncerti.eu ne snosi nikakve posljedice na komentare koji su upisani na stranici. Svikoncerti.eu zadržava pravo izbrisati komentar za koji smatra da je neprikladan te će sve komentare koji vrijeđaju po bilo kojoj osnovi ili su neprimjerenog sadržaja izbrisati.

13. YOUTUBE LINKOVI
Svikoncerti.eu koristi Youtube linkove korisnika koji su registrirani korisnici Youtube-a te ni u kojem slučaju nije vlasnik niti distributer prikazanog videa te se ograđuje od bilo kakve odgovornosti. U slučaju da postoji kršenje autorskih prava, odgovoran je isključivo korisnik koji je sadržaj postavio na Youtube, a ni u kojem slučaju Svikoncerti.eu. U tom slučaju Svikoncerti.eu će sporan sadržaj maknuti.

14. IZJAVA O PRIVATNOSTI
Svikoncerti.eu se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici INVESTIGO KONCERTI d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Djelomičnom ili cijelokupnom uplatom naručitelj u cijelosti prihvaća program i Opće uvjete.

15. KRIPTIRANE NARUDŽBE
Svi vaši osobni podaci bit će transferirani SSL (Secure Socket Layer) metodom u 128-bitnoj enkripciji (RSA s 1024bita) i zbog toga ne mogu biti iskorištene od strane trećih osoba. Ovo je trenutno najnoviji standard sigurnosti na internetu.

16. CERTIFIKAT
Svikoncerti.eu garantira siguran prijenos vaših podataka i autentičnost našeg servera.

17. COOKIES
Cookies su informacije pohranjene na vašem hard disku koje služe boljoj funkcionalnosti Eventim portala. U standardnoj postavci, vaše računalo prihvaća cookies-e, a ukoliko ih želite isključiti, više vam neće biti dostupne opcije poput brzog odabira jednim klikom ili personalizirane početne stranice. Eventim d.o.o. ne služi se cookies-ima za pohranu osobnih podataka, stoga je vaša privatnost uvijek zagarantirana.

18. OSOBE S IVALIDITETOM
Osobe u invalidskim kolicima imaju slobodan ulaz na sve događaje (osim u slučaju drugačije odredbe organizatora).
Osobe sa invaliditetom koje zauzimaju mjesto i njihova pratnja plaćaju punu cijenu ulaznice.

Varaždin, 17.02.2016.

 
 
 
 
 

Koristimo kolačiće

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije, funkcionalnosti upravljanja košaricom i sl...
Također koristimo i Google Analytics koji sam kao i mnoge druge stranice također koriste kolačiće.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće